Χαιρετισμός Κωνσταντίνου Λουράντου

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την έναρξη του κύκλου των σεμιναρίων με θέμα την Ομοιοπαθητική για τους Φαρμακοποιούς, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών.

Δυστυχώς ειλημμένες υποχρεώσεις κατέστησαν αδύνατη την παρουσία μου παρά το γεγονός ότι από την ανάγνωση του προγράμματος και τους ομιλητές που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή γνώση και την  εμπειρία της αγοράς , αντιλαμβάνομαι την μεγάλη αξία αυτού του σεμιναρίου.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει πλέον διττό ρόλο. Αφενός μεν του συνδικαλιστικού οργάνου , αφετέρου δε του επιστημονικού  συμβούλου προς τους Φαρμακοποιούς, αποστολή που επιτελεί με επιτυχία το ΙΔΕΕΑΦ.

Στόχος μας είναι στη νέα θητεία του ΔΣ του ΠΦΣ να στηριχθεί ακόμη περισσότερο το ΙΔΕΕΑΦ και να ενταθούν οι συνέργειες με τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους αλλά και καταξιωμένες και αναγνωρισμένες επιστημονικές εταιρείες , όπως η ΕΕΟΦ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη γνώση στους Φαρμακοποιούς, με σκοπό τη διατήρηση της άσκησης της Επιστήμης μας στο σημερινό υψηλό επίπεδο.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΦΣ