Πρόσκληση 3ο Συνεδρίου Ομοιοπαθητικής

Με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου και την ετήσια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ομοιοπαθητικής (ECCH) που πραγματοποιείται φέτος στην Ελλάδα, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, ο Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος (ΣΟΕ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κεντρικό Συμβούλιο Ομοιοπαθητικών (ECCH) και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών (ΕΕΟΦ) διοργανώνουν το 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Ομοιοπαθητική στην Αθήνα, στις αίθουσες της «Στοάς του Βιβλίου» (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο). Ώρες διεξαγωγής 9.30 -20.00.


Στο συνέδριο, θα συμμετέχουν καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο, όπως οι: Γεράσιμος Στουραΐτης, Michael Smith, Stephen Gordon, Misha Norland, Anette Heggemsnes, Philippa Fibert, Mani Norland, Γιάννα Περγαντά, Χριστιάνα Ευσταθίου κ.α. 

Το συνέδριο θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα για επαγγελματίες ομοιοπαθητικούς και άλλους επαγγελματίες υγείας καθώς και για σπουδαστές ομοιοπαθητικής ή φοιτητές άλλων επαγγελμάτων υγείας στο πρώτο μέρος του (9.30 με 18.00), ενώ το απόγευμα θα κλείσει τις εργασίες του με στρογγυλό τραπέζι ενημερωτικού χαρακτήρα και για το κοινό (18.00 με 20.00).

Εκτός από συναδέλφους Έλληνες ομοιοπαθητικούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι συλλόγων μελών του Ευρωπαϊκού Κεντρικού Συμβουλίου Ομοιοπαθητικών (ECCH), του Διεθνούς Συμβουλίου Ομοιοπαθητικής (ICH) καθώς και άλλων φορέων όπως το Βρετανικό PSA (Professional Standards Authority) κ.α.

Σας επισυνάπτουμε και το πρόγραμμα της ημέρας.

ώ